Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää

Ajankohtaista

Katsaus menneeseen – uskolla ja tarmolla tulevaan!

”Kuten tiedämme vuosi 2020 oli haastava monelle toimijalle eri aloilla. Asiakkaillemme tärkeissä valuutta- ja korkoriskikysymyksissä suunnitelmallisuuden merkitys korostui entisestään.”
– Hannu Penttinen, Operandi Oy:n toimitusjohtaja

Lue toimitusjohtajamme katsaus vuodesta 2020 ja siitä mitä tältä vuodelta on odotettavissa.

Lue lisää

Ketkä syövät salaa katteistasi? | osa 1

Rahoitusriskien hallinta on paljon muutakin kuin yksittäisiä päätöksiä siitä suojaudutaanko tietyiltä riskiosakokonaisuuksilta ja milloin se tehdään. Lue lisää valuuttariskien hallinnan prosesseista sekä vinkeistä katelaskennan tehostamiseksi.

Blogisarjassa rahoitusriskien hallinnan rautainen ammattilainen Hannu Penttinen käy läpi rahoitusriskien tärkeimpiä osa-alueita.

Lue lisää

Ketkä syövät salaa katteistasi? | osa 2

Kovin harva yritys tekee vain muutaman valuuttamääräisen kaupan vuodessa. Mikäli liiketoimintaan sisältyy valuuttariskiä, ilmenee se monesti kappalemääräisesti vähintään kymmeninä, ellei satoina eri kauppoina. Nämä kaupat puolestaan ovat syntyneet isoista määristä tarjouksia, tilauksia ja ennustettuja volyymeja. Tämän kokonaisuuden hallinta ei ole aina helppoa. Siksi onkin tärkeää, että yrityksessä on tarvittaessa asiantuntijan avulla käyty läpi valuuttavolyymien syntyyn vaikuttavat tekijät.

Lue lisää